Biar betul ??


Hellop readers ! hari nih nana nak share dengan korang semua pasal sorang teman nana nih . Orangnya kecik , manis lagi . Memang cun habis lha . Tapi saying tak sekolah . Famili dea tak mampu nak biayai kos pelajaran dia . Padahal dea nak sangad sekolah . Kasehann kan ? Nak dijadikan cerita , tadi nana pergi lha jalan-jalan ke lata dekad kampung nana nih . Terjumpa dengan budak tuh . Nana saje jerr bawak hero-hero nana mandi lata . Sampaii tuh , dea terus pergi dekad nana . Mak aii , biar betul budak nih panggil nana . Nana nih pulakk ingat tak ingat rupa dea . Almaklum lha , dah lama tak tengok . Ada rasa femes jugakk bila orang lawa tegur kita (Ya aww aww gitu, HAHA). Tengah best borak tetiba ada orang lemas . Mujur sempat diselamatkan .Tapi story yang nana nak share nih tiada kaitan langsung pun dengan budak yang lemas tuh. Bila hari da hampir magrib , nana ajak lha hero-hero nana nih balik. Adeq nana nih pun pergi dekad nana . Dea bagi kad jemputan kahwin dea . Dapat V.I.P punya taw ! Terkejud nana. Biar betul dea nih . Pokok tade , rebut tade . Alih-alih nak kahwin. Umor pun baru 16. Em , tapi takpe lha kan . da jodoh dea . Pape pun, SELAMAT PENGANTIN BARU dan SEMOGA BERBAHAGIA kepada NUR AMIRA NATASHA dan pasangannya.



P/S: kawan-kawan ramai yang dah kahwin. Bahkan ada yang dah dapat anak. Nana jugakk lha yang tak kahwin-kahwin lagi. Encik Tunang ! Bila maw kahwin nih ? L

1 comment:

Syan_Neesa said...

ada masa nnt, ble lah join segmen #1 saya,

http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/05/segmen-1-by-syanpunyabelog-saya-nak.html


A